• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

White label

Liever geen gebruik maken van onze omgeving maar de e-learning aanbieding in de huisstijl van jullie eigen organisatie? Geen probleem! Dit is mogelijk tegen een klein eenmalig bedrag. Combineer onze neutrale e-learning met je eigen praktijkles en ga mee met de nieuwste ontwikkelingen.

Elk bedrijf heeft karakter, of je dat nou wilt of niet. Dat kan authentiek en jong zijn, of flexibel en ervaren. Hoe jij je bedrijf laat overkomen op klanten en andere bedrijven, hangt grotendeels af van de manier waarop je jezelf toont. Waarschijnlijk is hier jaren aan gewerkt en herkennen jouw medewerkers of cursisten dit. Een e-learning in eigen huisstijl biedt een vertrouwde omgeving; dit noemen we een white label omgeving.

Hoe gaat dat in zijn werk?

We kunnen heel simpel de kleurstelling aanpassen van onze omgeving zodat als de cursisten of medewerkers inloggen ze direct in jullie vertrouwde huisstijl komen. Dit kan al via een knop op jullie eigen website!

Hier geldt ook weer: alles is aan te passen aan jullie wensen. Om de e-learning een eigen feel & look geven, kan je bijvoorbeeld voor je eigen logo, bedrijfsinformatie en persoonlijke videoboodschappen kiezen. Het resultaat? Jouw eigen e-learning, helemaal in jouw huisstijl met jouw persoonlijke look & feel. En dat zonder grote investeringen qua tijd en geld!

Combineren met onze bestaande opleidingen?

Onze standaard opleidingen kunnen zo ingezet worden met jullie eigen huisstijl. Ook kan er een eigen leergang worden opgezet. Kijk hiervoor eens op deze pagina voor meer informatie. De cursist of medewerker heeft niet in de gaten dat jullie gebruik maken van ons portal.

Ook graag e-learning op een succesvolle wijze inzetten? We demonstreren graag een live demo. Maak daarom vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak!

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.