• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Veel gestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe kan ik een nieuwe aanmaken?

Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Hoe kan ik mijn certificaat uitprinten?

Wanneer je alle modules hebt doorlopen en afgerond, is er een mogelijkheid om je certificaat in de vorm van een cijferlijst op te slaan of te printen. Je kan het vinden op de pagina met alle modules, rechts bovenin.

Waarom zijn de proeftoetsen of sommige modules niet zichtbaar?

Het klopt dat deze nog vergrendeld zijn. Het is de bedoeling om eerst alle lesstof te doorlopen voordat je hiermee start.

Moet je overal een voldoende voor hebben?

Voor bepaalde opleidingen is het nodig kennis te bezitten, met een voldoende toon je aan dat je deze kennis bezit. Het kan dus zijn dat je geen onvoldoendes als resultaat mag hebben. Uiteraard geven we dit duidelijk aan bij de instructie van de opleiding. Gelukkig zijn er ook leertrajecten waar een foutje gemaakt mag worden, zodat er in de praktijk door de docent nog even wat extra aandacht aan besteed kan worden. Van foutjes kunnen we leren!

Het antwoord op een vraag staat niet in de tekst, hoe kan dat?

Het kan wel eens voorkomen dat we jullie testen. Regelmatig komt er een stuk inzicht of logica bij kijken. Deze vragen tellen dan ook minder zwaar mee in de beoordeling, daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Kan ik het lettertype aanpassen?

Het lettertype kan je aanpassen in een variant voor dyslectici. Dit kan bij instellingen -> lettertype.

Staat jouw vraag niet tussen deze antwoorden, stuur ons dan een berichtje of bel met ons zodat we je verder kunnen helpen.
We kunnen ook met jou meekijken via teamviewer:

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.