• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Sociale Hygiëne

Je wilt een eigen horecaonderneming beginnen, of er wordt van je verwacht dat je de papieren voor Sociale Hygiëne behaalt. Hoe ga je dat doen? Via e-learning haal je snel de kennis voor je Sociale Hygiëne diploma in huis om het examen te halen.
Een online cursus Sociale Hygiëne is dus precies wat je zoekt. Het kan ook zijn dat jij als ervaren gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak. Het is essentieel dat je weet hoe je met lastige gasten omgaat en hoe de wetgeving met betrekking tot drank en drugs is, zodat je stevig in je schoenen staat tijdens deze belangrijke taak.

Met de training leer je alles wat je moet weten over het gedrag van gasten in horecagelegenheden. Ook leer je over de gevolgen van gebruik van alcohol of drugs of een gokverslaving en hoe je hierop kunt reageren.

De training bestaat uit:
11 modules inclusief films & oefenvragen per module.
Er kan 2 keer een theorietoets gemaakt worden.

Tijdens de digitale cursus Sociale Hygiëne heb je de beschikking over het digitale naslagwerk met alle richtlijnen en examenstof.

Met de theorietoets wordt het schriftelijke SVH examen gesimuleerd, zodat je echt weet hoe je ervoor staat en wat je kan verwachten.

Wel moet je nog even het examen zelf bij SVH boeken, klik hier.

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.