• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Partnerships

Visual Systems

ELGN heeft een koppeling met Visual systems, hierdoor kan je een cursist inplannen voor een opleidingen of herhaling en meteen de gegevens doorsturen naar on E-learning platform. Hierdoor hoef je nog maar op een plaats de gegevens van je cursisten in te vullen. De resultaten van de cursisten worden ook direct aan Visual systems doorgegeven.

Ga naar de website van visual systems voor meer informatie! klik hier

Planaday online cursusadministratie software

ELGN biedt een directe koppeling met Planaday. De online cursusadministratie software van Planaday helpt opleiders de planning en organisatie van hun cursussen, trainingen en opleidingen zo efficiënt mogelijk te regelen. Via handige automatiseringen en koppelingen worden dagelijkse taken makkelijk gemaakt. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het versturen van deelnemerslijsten, certificaten, facturen, en e-mails. Maar ook worden belangrijke elementen zoals een overzichtelijke cursus agenda, taken per cursus, en natuurlijk een koppeling met de e-learning software van ELGN niet vergeten!

Gebruik je ELGN en Planaday? Dan komen inschrijvingen voor jouw e-learnings direct in de cursusadministratie terecht. Ook worden e-learning resultaten automatisch opgehaald en direct in Planaday verwerkt.

Benieuwd naar Planaday? Klik hier om naar de website te gaan!

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.