• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Over ons

E-learning Group Nederland heeft veel ervaring met het ontwikkelen van digitale online trainingsmodules. Naast onze standaard online opleidingen, helpen wij organisaties met op maat gemaakte online trainingen. Dit klinkt misschien lastig en alsof het veel tijd kost, maar vaak is er al veel materiaal aanwezig. Denk hierbij aan teksten en afbeeldingen. Wij helpen jullie met het samenvoegen en opzetten van een opleiding. Doen waar je goed in bent; dat is onze kracht.

Persoonlijk contact en snel handelen vinden wij erg belangrijk. We zijn een klein compact bedrijf met gedreven mensen. We gaan voor een 10 en niet voor die magere 6. De cursisten moeten tevreden zijn en gemak ervaren van online leren.

Ons portal is overzichtelijk en we hebben een kundige helpdesk die je graag verder helpt. We hebben onze eigen “motor”, dit betekent dat de achterkant waar de content ingevoerd wordt in eigen beheer is. Dit maakt ons flexibel; we kunnen daardoor snel veranderingen doorvoeren. ‘Oh, dat is snel’, is een veel gehoorde opmerking!

Er maken dagelijks meer dan 70.000 personen gebruik van ons portaal!

De mix van klassikaal en digitaal opleiden en oefenen levert niet alleen snelle resultaten op, maar is ook nog eens voordeliger dan ‘ouderwetse’ klassikale opleidingen. Het toevoegen, vernieuwen of verbeteren van lesstof is een continu proces. Dit doen we samen met de opleiders, zodat het niet onze opleiding is, maar juist júllie opleiding.

ELGN maakt gebruik van een webbased applicatie die werkt vanaf iedere pc met internetverbinding:
• Geen aparte installatie op, en belasting van, jullie netwerk
• Volledig veilig toegankelijk door middel van gecertificeerde verbindingen en persoonlijke log-ins
• Eenvoudig te bedienen zonder veel computerkennis

Wij maken gebruik van Tin Can API voor gegevensuitwisseling met jullie softwaresysteem. Telkens opnieuw het wiel uitvinden is niet nodig, we hebben een standaard koppeling geschreven. Ook hier geldt weer: past dit niet bij de wens, dan passen we het voor jullie aan.

Een overzichtelijk en stabiel functionerende software voor jullie e-learning is een must voor een prettige leerbeleving. Gelukkig kan je daarvoor bij ons terecht! Bel gerust voor een kennismakingsgesprek of vraag een demo aan via info@elgn.nl.

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.