• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Ons platform

E-learning staat voor “electronic learning”, een online leeromgeving. De gebruikers kunnen inloggen vanachter hun computer of laptop, maar bijvoorbeeld ook via een tablet/smartphone. Op een e-learning platform kunnen zij niet alleen leren en oefenexamens maken op de ouderwetse manier, of zoals op het echte examen zoals bij VCA, maar ook door middel van (interactieve) video’s, geluidsfragmenten, icoontjes en afbeeldingen.

Het enige dat de cursist nodig heeft, is internet en een webbrowser. Met een eigen gebruikersnaam (e-mailadres) en een wachtwoord logt de cursist in op zijn of haar eigen pagina. Hier staat voor welke cursus de gebruiker is aangemeld. Per bedrijf kan je het complete overzicht zien, en kan je van elke werknemer precies zien wat de stand van zaken is. Als opleider zet je dit per bedrijf aan of uit.

Wat biedt het e-learning platform ELGN?

ELGN heeft een online platform waarmee organisaties en opleiders e-learning gebruiksvriendelijk kunnen aanbieden aan hun medewerkers of cursisten.

Iedere werknemer kan eenvoudig inloggen op het e-learning platform, gewoon wanneer hij of zij dat wil. Werknemers hebben dus veel vrijheid; zij kunnen zelf bepalen wanneer zij inloggen. In hun eigen tempo kunnen zij het gehele leerproces doorlopen.

Niet alleen voor de cursisten hebben wij een fijne leeromgeving. Ook voor jou als opleider of werkgever werkt ons e-learning platform heel prettig. Via een overzichtelijk dashboard heb je altijd inzicht in de vooruitgang die werknemers boeken. Zo kan je altijd een vinger aan de pols houden en bijsturen waar nodig.

Daarnaast staat e-learning garant voor een uniforme kennisoverdracht. Dit betekent dat elke werknemer op exacte dezelfde manier wordt opgeleid en getoetst. Ook kan de organisatie dankzij deze gestructureerde werkwijze aantonen dat de cursisten of medewerkers geschoold zijn. Bij sommige opleidingen of branches is dit een wettelijke verplichting.

Natuurlijk kan je ook nog een aanvullend praktijkgedeelte verzorgen. Waar voorheen de opleiders veel theoretische kennis moesten overdragen of veel moesten herhalen, kan je nu de opgedane kennis gaan toepassen. Opleiden wordt weer leuk!

Een ander – niet onbelangrijk – voordeel voor organisaties zijn de kosten. Hier vertellen we je graag meer over. Bel ons zodat we je over onze tarieven kunnen vertellen.

Een e-learning platform voor jouw organisatie?

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van ons platform? Grote kans dat je samen met ons tijd en geld kunt besparen, en dat het goed geschoolde cursisten of werknemers gaat opleveren! Om dit zelf te ontdekken voor je eigen organisatie, komen we graag bij jou op locatie een demo verzorgen.

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.