• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Hoe werkt het?

Wat is e-learning?
De samenleving verandert snel. Om in te kunnen spelen op deze veranderingen is innoveren belangrijk. Ook in opleidingenland veranderen de leervormen en worden vernieuwende vormen van opleiden geïntroduceerd. Klassikale trainingen worden vervangen door, of aangevuld met, diverse oplossingen. E-learning is een voorbeeld van zo’n oplossing. Dit is een plaatsonafhankelijke training die je zelfstandig kunt uitvoeren.

Gun cursisten flexibiliteit en vrijheid!

E-learning heeft vele voordelen. Cursisten kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze een e-learning volgen. Ze kunnen binnen de e-learning zelf het tempo bepalen. De inhoud van de training staat vast. Hierdoor krijgt elke cursist dezelfde informatie aangeboden, en kan je dus heel efficiënt een grote groep medewerkers in één keer kan trainen. Doordat er voor e-learning geen klaslokaal en trainer gehuurd hoeven worden, kunnen er kosten bespaard worden.

Ben je zelf een opleider?
Ben je opleider en wil je gebruik maken van onze cursuspakketten en deze combineren met een door jouzelf georganiseerd groepsexamen of praktijkdag? Dat kan! Als partner krijg je de laagste prijzen.

E-learning Group Nederland biedt een breed scala aan online trainingen op het gebied van veiligheid. Wij willen jouw klanten een uniek en uitstekend product bieden. We werken graag samen met bedrijven die beschikken over een ondernemende bedrijfscultuur en die zich willen inzetten voor kwaliteit.

Al onze partners worden ondersteund waar nodig. Hier zijn een aantal voordelen die partner zijn biedt:
• Eén vast contactpersoon.
• Ondersteuning van je verkoopteam en instructeurs.
• Gratis documentatie.
• Je profiteert van de speciale partner tarieven.

Interesse? Neem dan contact op met ons via 085 –77 35 222 of mail naar thomas@elgn.nl.

Zelf een E-Learning ontwikkelen voor jouw organisatie?

Laten we een kopje koffie drinken samen, om de mogelijkheden te bespreken?

WhatsApp chat