• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

E-learning ontwikkelen

Professionele E-learning ontwikkelen voor klanten of medewerkers? Samen maken wij eenvoudig E-learning op maat.

Regelmatig krijgen wij de vraag of het moeilijk is om een e-learning module te ontwikkelen. Veel ondernemers zien er tegenop om dagenlang in een systeem te zwoegen voordat hun eigen e-learning klaar is voor gebruik. Tijd is kostbaar en wij hebben geleerd dat we tijd moeten stoppen in dingen waar we goed in zijn.

Om maar direct met de deur in huis te vallen: nee, het is niet moeilijk om zelf een e-learning module te maken! Dit geldt natuurlijk alleen als je inhoudelijk al weet wat je wil vertellen. Bij de bedrijven waar wij contact mee hebben, is vaak al leermateriaal aanwezig. Denk hierbij aan machine-instructies, hygiënerichtlijnen of trainingen gericht op bijvoorbeeld bedrijfsveiligheid. Deze bestaande leermaterialen kunnen wij omzetten naar e-learning en eenvoudig verrijken met video’s, voorlees-audio en afbeeldingen.

Wat is er nodig om e-learning voor mijn doel te maken?

Simpel gezegd: met tekst, video’s en afbeeldingen kom je al heel ver! Als je de beschikking hebt over eigen lesmateriaal in de vorm van een reader, syllabus of zelfs een boek dan kunnen wij hiermee professionele e-learning maken voor jouw toepassing. Zonder problemen!

Ook hebben we zelf al veel op de plank liggen, kijk eens bij onze standaard opleidingen:

Als je dingen gewijzigd wilt hebben, kan je deze online traningen helemaal naar eigen smaak aanpassen. Korter of juist uitgebreider, het kan allemaal.

Ben je zelf een opleider?
Ben je opleider en wil je gebruik maken van onze cursuspakketten en deze combineren met een door jouzelf georganiseerd groepsexamen of een praktijkdag? Dat kan! Wij werken graag samen met bedrijven die beschikken over een ondernemende bedrijfscultuur en die zich willen inzetten voor kwaliteit. Jullie worden ondersteund waar nodig.

Wil je meer weten? Bel ons dan even of mail naar info@elgn.nl.

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.