• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

Wil je een e-learning aanbieden!?

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Flexibel

Wij maken e-learnings speciaal voor opleiders. Wil je ook een e-learning aanbieden maar geen dure investeringen doen qua tijd en geld? Laat ons je helpen zodat je cursisten binnenkort gebruik kunnen maken van een e-learning.

Uitproberen of dit wat voor jou is?

Effectief

Met e-learning kun je leren waar en wanneer je maar wilt. De kosten zijn lager en je bent niet gebonden aan een bepaalde tijd of locatie. In deze tijd waar het nieuwe werken steeds meer in opkomst is, kan e-learning een waardevolle aanvulling zijn. Bijkomend voordeel: het heeft een ruim aanbod aan oefenexamens zodat je weet wat je te wachten staat

Past een e-learning bij jou als opleider?

Samenwerking

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan het maken van e-learning(s). We leiden onze opdrachtgevers op en ontwikkelen samen aantrekkelijke e-learnings die perfect passen bij het bedrijf of de organisatie.

Weten wat een samenwerking voor jou kan inhouden?

White label

De e-learning(s) zijn met grote zorg voor opleiders ontwikkeld. Zo kun je ook gebruik maken van onze e-learnings onder je eigen naam en deze combineren met je eigen praktijklessen. Zo ga je op een slimme manier, tegen lage kosten mee met de nieuwste ontwikkelingen. Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal kunnen ontwikkelen?

Neem dan even contact op.

Onze laatste berichten

E-learning: wat is het, voor wie is het en hoe zet je het in?

Posted By Thomas Povel

E-learning is een term die vaak gebruikt wordt voor onderwijs waar internettechnologie een belangrijke rol in speelt. Maar wat is E-learning? En waar komt deze term nu eigenlijk vandaan? Onderwijs- en internetgoeroe Elliott Masie beschreef online learning in 1997 als:

Read More

15 juni 2018 No Comments

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.