• ++31 85 773 24 33
  • info@elgn.nl

BHV

Tegenwoordig moet ieder bedrijf, winkel of instelling beschikken over een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Om in die organisatie volwaardig een rol van betekenis te kunnen spelen, moet elk individueel lid van de bedrijfshulpverleningsorganisatie over de juiste kennis en ervaring beschikken. Van elke bedrijfshulpverlener wordt verwacht dat hij of zij, naast theoretische kennis, ook over praktijkervaringen met betrekking tot levensreddende handelingen en brandbestrijding beschikt.

De cursist bepaalt zelf hoe en wanneer hij of zij de theorie wil oefenen. Hierbij leert de cursist in eigen tempo de theorie.

Voor wie?

Deze cursus BVH e-learning is bestemd voor personeelsleden die deel gaan uitmaken van de bedrijfshulpverleningsorganisatie.

Cursus Inhoud:
BHV E-learning bestaat uit 19 modules. De modules worden ondersteund met heldere instructiefilms en aanvullend beeldmateriaal.
De theorie kan ook worden voorgelezen, ideaal voor cursisten met leesproblemen.

De cursist heeft het hele jaar toegang tot alle e-learninglessen en is daardoor in staat om in eigen tempo te studeren. Alle onderwerpen die relevant zijn voor BHV komen aan bod. De BHV E-learning is hierdoor ook een handig naslagwerk voor het up to date houden van kennis.

Examen en Certificering
Na het succesvol afronden van alle modules wordt er een certificaat zichtbaar met alle cijfers per module. De docent kan in het praktijkgedeelte inzoomen op de pijnpunten.
Je kunt de cursus elk jaar opnieuw volgen om de geldigheid van het certificaat te behouden.

Behoefte aan een persoonlijke demo en uitleg?

Je bent van harte welkom. Online of persoonlijk, uiteraard Coronaproof.